Cum funcționează acest forum:

Dacă credeți că vi s-a încălcat un drept și doriți să știți punctul de vedere avizat al unui jurist în acest sens, puteți să scrieți pe scurt cazul dumneavoastră în forumul destinat dezbaterilor cu juriștii.

Veți primi răspunsuri atât de la juriștii APADOR-CH, dar și de la alți juriști care vor activa pe acest forum. Vă rugăm să luați aceste sfaturi cu titlu de informare, și nu ca pe niște sentințe ale justiției. Pentru rezolvarea cazurilor trebuie să vă adresați autorităților competente și/sau justiției, după caz. Forumul este o platformă online pusă la dispoziție gratuit de APADOR-CH și nu are decât un rol consultativ.

APADOR-CH nu își asumă responsabilitatea pentru sfaturile juridice oferite pe acest forum de alți juriști decât cei ai asociației.Juriștii APADOR-CH vor comenta cu această titulatură –Jurist APADOR-CH. Ceilalți specialiști care doresc să intre în discuții pe acest forum sunt rugați să-și deschidă un cont în acest sens.

Vă rugăm să postați cazul dumneavoastră în forumul aferent dreptului care credeți că v-a fost încălcat și să păstrați o conduită decentă în discuțiile de pe forum. Mesajele cu limbaj licențios vor fi șterse de către moderatori.
Cazurile care nu se încadrează în vreunul din topicurile deschise deja pe forum pot fi publicate în topicul „Altele”.