Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #912

  Liviu
  Participant

  Buna ziua,
  Eu am mostenit de la parintii mei un apt, intr-un imobil, pe care parintii mei l-au cumparat cu L112, in anul 1999.

  Conf L112, acest apt a avut o interdictie de instrainare, timp de 10 an, pana in 2009, lucru stipulat si in CF.
  In 2001, a aparut L10 si in acelasi an, imobilul a fost revendicat.
  In momentul de fata exista la primarie, in EVIDENTA DOSARELE ADMINISTRATIVE CONSTITUITE in baza L10, un dosar, care in EVIDENTA DISPOZITIILOR LA DOSARELE ADMINISTRATIVE CONSTITUITE in baza L10, nu are dispozitie de solutionare.
  Parintii mei, au murit in 2013 si am facut succesiunea fara nicio problema, devenind proprietar.

  Am inteles de la un vecin, care a dorit sa-si vanda un apt din acelasi imobil, ca ptr a putea sa-l vanda , a trebuit sa obtina de la primarie un act prin care primaria isi da acordul, ca apartamentul poate fi vandut. Acest act, nu a fost eliberat, in consecinta vecinul nu a putut sa-l vanda.

  Intrebare :
  – proprietar, cu acte in regula, de buna credinta, cu proprietate imobiliara inscrisa in CF pe numele meu, intabulat, legal, cumparat cu acceptul primariei, de ce nu pot dispune de proprietatea pe care o am cum doresc ?

  Pe site-ul primariei, la Notificari si Revendicari, incepand din 2015, am urmarit numele persoanelor inscrise ptr revendicare.
  Aproape in fiecare an numarul revendicatorilor, s-a schimbat: la inceput au fost 2 persoane, iar actualmente sunt 10. !!!!!!, nu aceeasi ci de fiecare data, alte nume.

  In momentul de fata, am aflat ca la Tribunal, exista un proces civil, cu obiectul – L10/2001 intre : 10 reclamanti, si 2 parati : primaria municipiului si municipiu.
  Mergand mai departe cu rationamentul, ma intreb, din CAUZA CA PRIMARIA A FOST CHEMATA INTR-UN PROCES DE REVENDICARE PTR UN APRATAMENT la care ea si-a dat acceptul sa fie vandut, de ce eu ca si PROPRIETAR cu acte in regula, nu pot dispune de proprietatea mea, dupa bunul meu plac.
  In aceste conditii, NU MA POT CONSIDERA PROPRIETAR, deci nici obligatiile ce-mi revin ca si proprietar, nu le pot indeplinii.
  Adica sunt proprietar doar la obligatii si la drepturi – NU

  Mentionez ca parintii mei au devenit chirasi, in urma unui contract cu ICRAL, in anul 1963.

  In aceste conditii, de incertitudine, la ce pot sa ma astept.

  Am mai scris – despre aceasta speta si pe alte site-uri, pot sa zic specializate, dar ….raspunsurile s-au lasat asteptate.
  Este un subiect TABU …?

  Va multumesc, chiar daca, v-ati pierdut timpul, numai citind ce am scris.

  0 0
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.