Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #683

  Marian
  Participant

  Bună ziua,

  Am ieșit la pensie în august 2014 și am constatat că suma ce mi se cuvine nu reflectă unele sporuri de vechime și sporuri de muncă grea pe care le-am obținut legal de-a lungul profesiei mele.
  Casa de Pensii a motivat prin faptul că nu s-a menționat temeiul legal în baza cărora mi-au fost acordate, potrivit HG 257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
  Menționez că toți colegii care au iesit la pensie inainte de HG din 2011 au primit aceste sporuri dar si ca unii colegi care au depus aceleasi acte ca si mine dupa 2011, au primit toate sporurile, fara a li se invoca de catre Casa de Pensii necesitatea unui temei legal ca in cazul meu.
  Mai adaug faptul ca in 2003 cand societatea unde am lucrat, SC Vagmar a fost lichidata, lichidatorul judiciar trebuia sa predea arhivele la Arhivele Statului dar nu a facut acest lucru si nici nu a platit o taxa pe persoana fizica de pastrare, astfel ca i-a fost ridicata autorizatia si toate adeverintele eliberate dupa aceea data nu sunt luate in cosiderare.
  Am depus deja contestatie in legatura cu sporurile, dar acum nu mi-e foarte clar pe cine trebuie sa dau in judecata? Lichidatorul judiciar?
  Multumesc!

  0 1
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.